verslag outdooravond

verslag outdooravond

Outdooravond bij het Vlietland

Afgelopen maandag organiseerden we weer de outdooravond bij het Vlietland

Spannend onze eerste activiteit na de afkondiging van de Corona maatregelen.
Het was een behoorlijke uitzoekerij om te bepalen of deze activiteit nu mogelijk was of niet. De website van de rijksoverheid die de enige website is met de juiste en laatste maatregelen bood uitkomst. Gelukkig blijkt dat na de laatste versoepeling van de maatregelen het beoefenen van onze mooie sport gewoon in groepsverband mag plaatsvinden zolang ieder maar 1,5 meter afstand bewaard.
We hadden geluk. Het was het erg rustig zodat we niet al rechtsomkeert hoefden te maken voordat we gevist hadden. Ruimte genoeg voor eenieder om te vissen. Gelukkig (of is het nu jammer) kwamen er niet al te veel leden opdagen. In tegenstelling tot de gebruikelijke outdooravond werd er deze keer meer gevist dan “geouwehoerd”.¬† Ook de gebruikelijke hapjes zoals de taart van Robbert bleef deze keer uit. Nou ja voorzichtigheid voor alles. We zijn al blij dat we samen mogen vissen niet waar.

Zoals op de foto te zien is er ook weer vis gevangen. Hier een mooie brasem voor Marjolein die de vis na een spannende dril wist te landen. Ondanks de korte voorbereiding een geslaagde avond.

Posted by Mark Pieterse in Clubactiviteiten, 0 comments
Outdooravond Vlietlanden

Outdooravond Vlietlanden

Beste Hackleplayers,

Het is al weer enige tijd geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben. De corona situatie heeft het leven op een laag pitje gezet. We moesten zo veel mogelijk thuis blijven en misten daardoor onze gezellige avonden. Maar de maatregelen blijken te werken. Het aantal opnames op de intensive care in onze ziekenhuizen daalt gestaag maar zeker. De overheid denkt dat het nu veilig genoeg is om de lijn wat te laten vieren en heeft besloten dat we weer wat meer van onze vrijheid kunnen genieten.

Voor wat sporten betreft heeft de overheid de volgende richtlijn aangegeven:
Voor volwassenen, boven de 18 jaar, geldt dat zij altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Ook wanneer zij sporten met begeleiding.

  • Voor en na het trainen handen wassen;
  • In de binnenkant van de elleboog niezen en hoesten;
  • Geen handen schudden
  • Let op, kleedruimtes en kantines blijven gesloten.
  • Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft, ook als het maar lichte klachten zijn.

De avonden op de club kunnen dus helaas nog geen doorgang vinden.
Maar het goede nieuws is dat de outdooravond bij de Vlietlanden onder deze maatregelen wel door kan gaan. Daarom wil ik jullie uitnodigen om maandag 18 mei om 20:00 te komen vissen.
We verzamelen bij de kleine vijver zoals ieder jaar. let wel op dat je wordt geacht om niet samen in 1 auto te reizen. Als je bang bent om besmet te raken blijf dan gerust thuis. Ieder heeft daar begrip voor.

Als bij aankomst blijkt dat het erg druk is dan adviseert de overheid en de gemeente  Leiden om weer terug te keren. Als bestuur willen wij niet dat het gebied door de instanties afgesloten wordt omdat de Hackleplayers zich niet aan de richtlijnen kunnen houden. Dus daar houden wij ons dan ook aan.

Dus ik hoop dat het rustig is en een aantal van jullie kan begroeten (coronagroet)  bij de kleine vijver van de Vlietlanden.

Met vriendelijke groeten namens het bestuur,
Mark Pieterse

Posted by Mark Pieterse in Clubactiviteiten, 1 comment
%d bloggers liken dit: