De snoekdag van 2023 viel ditmaal in januari 2024. De lokatie, het Aarlanderveense water.

Helaas was de opkomst niet enorm, er waren 8 doorzetters. Na een warmere periode was het net een paar dagen tegen het vriespunt, geen ideale omstandigheden dus, maar … het zou droog zijn en dat is al heel wat.

Er werd verzameld bij café het oude Rechthuis en na een bakkie koffie ging iedereen zijn/haar weg.

Krap voor 10 uur kwam de eerste vangst door, een bescheiden visje van 53cm voor Olof. Verder bleef het tot de snert stil.

Na de lunch werd er nog een paar uur doorgevist, het water was troebel geworden door de wind en de gemalen. Rond 14.00 ving Mark 78cm, een halfuur later gevolgd door 72cm voor Richard. Net voor 15.00 ving Mark zijn tweede, 74cm. Het wachten was op een antwoord van Richard. Om kwart voor vijf de genadeklap; de derde voor Mark, 80cm. Dat bleek niet meer in te halen.

Mark, van harte gefeliciteerd, jij mag je een heel jaar snoekenbaas noemen en jouw naam wordt op de snoekbokaal bijgeschreven. De bokaal is inmiddels tijdens de ALV uitgereikt.