Het programma voor ons uitje naar de Berenkuil op zaterdag 14 oktober.

Programma

08.00 : Berenkuil open, je bent van harte welkom
09.30 : koffie bij de Lodge (achterop het terrein)
12.30 : BBQ lunch
16.00 : Einde

Wij zien elkaar in Putten bij de vijver. Jullie zijn vanaf 08.00 uur welkom, maar het is geen enkel probleem als je rustig aan doet en een uurtje later komt.
We vinden het wel gezellig als we om 09.30 even met z’n allen een kop koffie drinken. Na de lunch is het ook weer aan jezelf hoe laat je weer op huis aan wilt gaan. Ben je het om 14.00 zat en ga je naar huis, of blijf je na de lunch liever aan de bar hangen dan is dat natuurlijk allemaal prima.
Aangezien een groot deel van onze leden ook lid is van de whatsapp groep, laat gewoon even via een berichtje weten wanneer je er bent en/of wanneer je stopt met vissen, wij komen elkaar dan vast wel ergens tegen.

Adres

Berencamperweg 11,
3882 SP Putten
Tel: 033 245 2950
Mail: info@berenkuil.com

Contact & Route

Foto’s

Geef een reactie