De dag die je wist dat zou komen… De tombola.

Al sinds jaar en dag een vaste prik op de agenda van de Hackleplayers; aan het einde van het jaar gaan er spullen onder de hamer. Leuk voor nieuwe leden om een vliegende start te maken.
Dit jaar waren er weinig visspullen, maar gelukkig meer dan genoeg bindspullen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de clubkas en zal zodoende op een later moment worden omgezet in erwtensoep op de snoekdag of Weizenbier aan de Kyll.

Na de veiling volgde de tombola waar, naast nog meer bindspullen, er dit jaar enorme worsten te winnen waren, voor het geval de kalkoen mocht mislukken. Dit alles onder toezicht van onze veilingmeester, notaris en showmaster Wilfred.

Dit jaar extra aandacht voor onze hoofdsponsor Exclusive Flyfishing uit Bussum die de inzet van de tombola belangenloos heeft verdubbeld.
Ben je in de buurt, ga er dan vooral eens langs. Ben je niet in de buurt, kijk dan eens in de webshop. Maar eigenlijk toch, rij er gewoon een keer naartoe. Voor de enkeling die er nog nooit is geweest, dit is nu echt zo’n winkel waar je blij van wordt. Geen ordinaire dozenschuivers maar een klantvriendelijke speciaalzaak! Heb je een vraag, dan hebben ze daar het antwoord. En daarnaast een prima webshop met dito service.

Karel Doormanlaan 50 – 1403 TN Bussum

 

Laten wij ook even kort terugkijken op het afgelopen jaar.

Wij hebben in 2022 mogen genieten van een prive zoomsessie met meester vliegbinder Davie mcPhail, Marcel Opsteegh heeft onze euronymph skills naar een hoger niveau getild, Sepp & Bas hebben een werpdemo gegeven, de Gouden Ruiser heeft bij ons zijn befaamde leaders getwijnd. Wij hebben de Kyll bezocht. De frituur is een airfryer geworden.. Richard heeft de snoekdag gewonnen. Wij hebben 1 snoeken gevangen met de bellyboatdag.. Er zijn natuurlijk vliegen en streamers gebouwd. Wij hebben 4 nieuwe leden mogen verwelkomen.
Maar bovenal, wij hebben gelukkig weer gezellig onder elkaar kunnen zijn met een glas, een hapje en mooie verhalen.

Beste Hackleplayers, fijne feestdagen gewenst en wij zien elkaar weer in het nieuwe jaar!

Geef een reactie