Goedemorgen allemaal, in het najaar komt de gouden ruiser iets vertellen over getwiste leaders, maar om een beetje promotie te maken vraag ik jullie om op zijn site te kijken en jullie krijgen 15 % korting vanaf vandaag. Zie onderstaande bericht, míjn bestelling komt deze week binnen ik ben erg benieuwd naar deze leaders.

https://goudenruiser.nl/

Hoi Wilfred, ik ga ervan uit dat jij een (voor)aankondiging gaat doen onder de leden. Ik zou het dan op prijs stellen als je ze attendeert op mijn website. Als dank daarvoor heb ik dan een actie voor de leden van de Hackleplayers. Vanaf vandaag tot en met 31 Juli 2022 krijgen de leden van jullie club 15% korting op elke bestelling. Zijn kunnen dan aan het eind een code invoeren. De kortingscode is HACK15
Indien zij iets willen bestellen wat ik niet op voorraad heb kunnen ze mij altijd een app sturen.
Wellicht kan ik het snel maken en zo toch aan de wensen voldoen. Je mag mijn nummer delen.

Geef een reactie