Beste leden,

Zoals jullie inmiddels hebben kunnen vernemen, zijn wij weer voorzichtig van start gegaan.
Een beetje onwennig, dat wel, maar ons clubhuis is weer open en inmiddels hebben we er alweer 2 avonden gebruik van gemaakt.
Een aantal van jullie hebben wij bij de BBQ al een boks (!) mogen geven of in ieder geval naar gezwaaid. Ook hebben wij voor een aantal van jullie nog een MonoMaster klaarliggen, vanaf nu op de club af te halen.
Hou de agenda in de gaten, wij hopen vanaf september weer wat activiteiten te kunnen organiseren. Uiteraard zijn alle suggesties welkom.

 

Planning zomervakantie

Wij kunnen in principe de hele zomer het clubhuis gebruiken.
Op dit moment zijn wij nog even aan het stoeien met de bezetting, zodra die helder is, zullen we de clubavonden in de agenda zetten.
Omdat wij vooraf niet weten hoeveel mensen wij mogen verwachten, is het lastig om bijvoorbeeld een clubavond met spreker te organiseren.
Neem dus je goede humeur, je bindspullen en je YouTube suggesties mee, dan kunnen we in ieder geval gezellig wat vliegen bouwen en een pilsje drinken.
Het is de bedoeling dat we in de zomer gaan werken met voorinschrijving. Als blijkt dat er weinig animo is, heeft het niet veel zin om clubavonden te organiseren.

 

ALV uitgesteld

Op maandag 21 juni j.l. was het de bedoeling om onze jaarlijkse algemene ledenvergadering te houden.
Dit hebben wij rijkelijk laat gecommuniceerd, waarvoor onze excuses. Daarnaast speelde het EK voetbal ons parten, kortom, de opkomst was te klein om de ALV te laten doorgaan.
Met de zomervakantie op komst is het verstandig gebleken om de ALV door te schuiven. Omdat er afgelopen jaar eigenlijk niet zoveel is veranderd vinden wij dat we de ALV kunnen verplaatsen naar 2022. Zijn er – bijvoorbeeld aan de hand van de rondgestuurde stukken – vragen of opmerkingen, stel deze dan gerust via email of schiet even iemand van het bestuur aan op een clubavond.

 

Een fijne zomer!
Namens het bestuur, Olof

Geef een antwoord