Licht aan het eind van de tunnel.

Beste Hackleplayers,

Hoe gezond zijn onze leden gebleven en hoe gezond is de club nog? Gelukkig zijn ons geen ernstige coronagevallen ter ore gekomen. Aan de kant van corona valt het dus waarschijnlijk wel mee in onze club. En tsja hoe gezond is onze club nog? Jullie hebben in de mail, de WhatsApp groep en op de site kunnen lezen over de snoek-competitie. Tot dusver zijn daar zo’n 8-10 leden actief in geweest. Dat zijn er niet te veel. Maar dan gaat het om vissen en niet om socializen of borrelen. Als het laatste weer kan zal het wel weer drukker worden……

Voor de tijd tot aan dat borrelen hebben we de Karper, brasem en van alles wat competitie opgestart. Die loopt tot aan de eerste echte hackleplayers avond. We verwachten op basis van het openingsplan ergens half juni weer te kunnen opstarten. De eerste avond willen we vullen met een BBQ en de uitslag van de laatste competitie. Voor de BBQ geldt wel een voorinschrijving zodat het bestuur niet nog twee weken thuis aan het BBQ’en is.
De tweede avond willen we besteden aan een ALV waar het financieel verslag en een terugblik op de afgelopen tijd aan de orde zijn. Daarnaast willen we dan ook een loterij/veiling organiseren.

De andere activiteiten kunnen we de komende tijd nog invullen. Naast de komende twee avonden willen we dit keer in de zomer doordraaien voor gezellige avonden. Misschien met sprekers of bindactiviteiten, misschien ook om alleen de banden tussen de leden weer wat aan te halen.

Groet, namens jullie bestuur, Rolf Zoutendijk

Geef een reactie