Beste leden,

De Hackleplayers in coronatijd
Corona houdt ons nu al ruim een jaar in een houtgreep. vanuit de overheid werden en worden ons nog steeds diverse maatregelen opgelegd. Allemaal bedoeld om iedereen in ons land een zo groot mogelijke kans te bieden op een lang en gezond leven. Maar het maakt ons als vereniging niet makkelijk om gezamenlijk wat te organiseren. Eerst mochten we  niet meer bij elkaar komen. Vervolgens onder de categorie buitensport wel samenkomen in de buitenlcht met in acht name van de anderhalve meter. Nou dat lukt wel op een enkele stekkenpezer na dan. Hierop volgde weer een verstrenging van de regels. En dan zijn er ook nog diverse nuances in de maatregelen. Pfff. het maakt het verenigingsleven er allemaal niet makkelijker op. Alleen al het bijhouden van de almaar veranderende regels en het interpreteren daarvan was bijna een dagtaak.

Maar voorop staat dat alle leden veilig mee kunnen doen aan activiteiten die we organiseren. Ik zag het somber in. er werd steeds minder mogelijk. Maar uiteindelijk hadden we toch een idee.

Coronasnoeken 
individueel vissen op snoek en een foto van je vangst opsturen als bewijs.
Om het speelveld wat eerlijker te maken zijn er 2 categorieën bedacht. snoeken gevangen vanaf de kant en snoeken gevangen vanuit de boot of de bellyboat.
Voor beide categorieën elke maand een prijs voor het grootste exemplaar. Wat het extra spannend maakt is dat de lengtes nog niet bekend werden gemaakt. Dit wordt nu pas gedaan bij de uitslag aan het einde van het seizoen.
Een hoofdprijs voor de grootste snoek per categorie. En een kleine prijs voor de maandwinnaars.

Was jouw inzending groot genoeg?
Is jouw snoek van 90cm gevangen vanaf de kant of die 104cm vanuit de bellyboat de grootste van het seizoen.
Vandaag gaan jullie het zien.
Er zijn in totaal 52 inzendingen binnengekomen. Hiervan zijn er 34 vanaf de kant gevangen en 18 vanuit de bellyboat. enkele leden stuurden kleinere snoeken in nadat ze al eerder een grotere snoek hadden ingezonden. deze dingen uiteraard niet mee voor een prijs maar leveren vaak wel mooie foto’s op. Bedankt voor het alsnog doorsturen ondanks dat ze niet groot genoeg waren voor een prijs.

Maar nu de einduitslag voor het Coronasnoeken

vanaf de kant.


Wilfred met een mooie snoek van 92cm

vanuit de bellyboat.

Cornelis met een ongelooflijke snoek van 121cm

De top 5 van het gehele seizoen

vanaf de kant

  1. Wilfred 92cm
  2. Roel 91cm
  3. Cornelis 90cm
  4. Mark 87cm
  5. Olof 86cm

vanuit de bellyboat

  1. Cornelis 121cm
  2. Arno 112cm
  3. Cornelis 110cm
  4. Roel 108cm
  5. Cornelis 108cm

De kleinste ingezonden snoek is van Marijke. 61cm lijkt klein. Maar als je niets instuurt doe je niet mee. Het zou maar de rest van de tijd dichtgevroren zijn. Dan kun je hiermee gewoon winnen. Marijke bedankt voor de inzending.

winnaars november

kant
Wilfred 92cm

bellyboat
Cornelis 121cm

Winnaars december

kant
Cornelis 77cm

bellyboat
Arno 95cm

Winnaars januari

kant
Cornelis 90cm

bellyboat
Roel 101cm

winnaars februari

kant
Roel 91cm

bellyboat
Arno 112cm

winnaars maart
kant
Wilfred 82cm

bellyboat
Arno 104cm

Los van de wedstrijd leverde dit evenement ook veel gesprekstof op in onze verenigingsapp via Whats app met de naam de Hackleplanners.
Als je ook graag mee wil praten of alleen maar mee wil lezen dan kun je aan Olof onze penningmeester vragen of hij je toe kan voegen. Maar ook handig als je eens wat af wil spreken.

De uitreiking van de prijzen
Tja hoe gaan we dat doen. het idee was om dit op een clubavond te doen. Maar dat was een te positieve gedachte. We kunnen namelijk nog steeds geen avonden organiseren. En het is tenslotte toch leuker dan dat ik de prijzen aan de deur kom brengen. Maar als de coronamaatregelen te lang duren dan maak ik met de winnaars een afspraak om de prijs te brengen.

Nu de maatregelen aanhouden ga ik nadenken over een nieuwe variant op dit thema. Binnenkort hoop ik jullie hierover verder te kunnen informeren.

Met vriendelijke groet,
Mark Pieterse namens het bestuur

Geef een antwoord