Maandag 28 september staat er weer een bijeenkomst op de planning. Deze avond geen demonstratie, spreker of quiz maar gewoon een avondje vrij binden of gezellig kletsen.

Ondanks dat de de reglementen rondom de coronaperikelen weer wat heftiger worden is het gelukkig nog steeds toegestaan om als club samen te komen. Belangrijk is wel dat we ons nog steeds aan de regels houden. Denk er dus aan om bij binnenkomst je handen te wassen of te ontsmetten. Geef elkaar geen hand en houdt anderhalve meter afstand.

Het maximaal aantal toegestane leden in verband met de beschikbare ruimte is nog steeds 25 personen. Dus graag weer even aanmelden als je wilt komen via de WhatsApp groep of via de mail: bestuur@hackleplayers.nl

Zodra het aantal van 25 personen bereikt is laat ik dat via de mail weten.

 

1 comment

Zet mij maar op je lijstje voor maandagavond.
Ik kom met mondkap!
Nick verbeek

Geef een reactie