Hoe is het mogelijk! Na ruim 3 maanden stilstand kunnen we 6 juli weer een clubavond houden. En een bijzondere! In het programma stond al een BBQ c.q. afsluiting seizoen aangekondigd. En die kan doorgaan. Dus dit keer geen vis maar vlees. Sorry Robert volgende keer weer vis?

En we kunnen die avond zelfs in het clubhuis van de scheidsrechters houden. Daar zijn nog wel wat bijzondere voorwaarden aan verbonden. Binnen zijn max 25 zitplaatsen beschikbaar. En overal 1,5 m afstand houden. We stellen het ons zo voor dat het bestuur zorgt voor twee rondjes drank, vlees voor op de BBQ, wat sauzen en stokbrood. Jullie worden van harte uitgenodigd om nog voor wat side dishes te zorgen. Bijvoorbeeld een groene salade, een aardappelsalade, nasi of een dessert. En als je iets vegetarisch op de BBQ wilt neem dat dan zelf mee, je krijgt dan een extra drankje.

Wil iedereen aan secretaris@hackleplayers.nl een mail sturen of hij/zij komt en of zij/hij iets meeneemt ter verhoging van de feestvreugde.

Groet namens het bestuur, Rolf Zoutendijk

Geef een reactie