Beste Hackleplayers,

Het is al weer enige tijd geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben. De corona situatie heeft het leven op een laag pitje gezet. We moesten zo veel mogelijk thuis blijven en misten daardoor onze gezellige avonden. Maar de maatregelen blijken te werken. Het aantal opnames op de intensive care in onze ziekenhuizen daalt gestaag maar zeker. De overheid denkt dat het nu veilig genoeg is om de lijn wat te laten vieren en heeft besloten dat we weer wat meer van onze vrijheid kunnen genieten.

Voor wat sporten betreft heeft de overheid de volgende richtlijn aangegeven:
Voor volwassenen, boven de 18 jaar, geldt dat zij altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Ook wanneer zij sporten met begeleiding.

  • Voor en na het trainen handen wassen;
  • In de binnenkant van de elleboog niezen en hoesten;
  • Geen handen schudden
  • Let op, kleedruimtes en kantines blijven gesloten.
  • Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft, ook als het maar lichte klachten zijn.

De avonden op de club kunnen dus helaas nog geen doorgang vinden.
Maar het goede nieuws is dat de outdooravond bij de Vlietlanden onder deze maatregelen wel door kan gaan. Daarom wil ik jullie uitnodigen om maandag 18 mei om 20:00 te komen vissen.
We verzamelen bij de kleine vijver zoals ieder jaar. let wel op dat je wordt geacht om niet samen in 1 auto te reizen. Als je bang bent om besmet te raken blijf dan gerust thuis. Ieder heeft daar begrip voor.

Als bij aankomst blijkt dat het erg druk is dan adviseert de overheid en de gemeente  Leiden om weer terug te keren. Als bestuur willen wij niet dat het gebied door de instanties afgesloten wordt omdat de Hackleplayers zich niet aan de richtlijnen kunnen houden. Dus daar houden wij ons dan ook aan.

Dus ik hoop dat het rustig is en een aantal van jullie kan begroeten (coronagroet)  bij de kleine vijver van de Vlietlanden.

Met vriendelijke groeten namens het bestuur,
Mark Pieterse

1 comment

Sander van Dijk

Mooi initiatief Mark!

Ik zou graag straks langs komen, als het lukt. Nu nog aan het werk thuis, dat houdt maar niet op en kan zo maar doorgaan tot vanavond laat.

Maar, vol goede moed…

Ik ken de lokatie niet.

Welke is de kleine plas bij de Vlietlanden 🙂 ?
Waar parkeren jullie?
Is het walk in, oftewel waadpak aan? Of vanaf de kant?

En het belangrijkste. Ik ben geen lid van de Hackleplayers. Dat is wel mijn intentie, ook in deze tijden waar de club niet bijeen zal komen.
De ene avond bij jullie op bezoek was leuk en ik wil dat doorzetten.
Dus dat wil ik sowieso regelen!

Gr. Sander
06-51070306

Geef een antwoord