De jaarlijkse clubavond met veiling en tombola.

Een enorm gezellige avond. Dit is toch wel een van de leukste clubavonden die er georganiseerd worden. Wederom hadden we Wilfred weten te strikken om deze avond als veilingmeester op te treden. Met verve praatte hij de avond weer aan elkaar. Dit jaar wist hij zelfs alle aangeboden boeken te verkopen. Velen hadden weer een greep gedaan in hun overtollige verzameling met vliegvisspullen en probeerden dit alles aan een ander te slijten. Van bindspullen tot een prachtige zeebaarshengel, een reel of boeken. Voor ieder wat wils.

En diverse leden hebben thuis weer wat uit te leggen.

Na de pauze volgde de Tombola.
Onze sponsors hadden weer flink hun best gedaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het was nog even de vraag of we wel voor de ochtend klaar zouden zijn met de tombola. Met zo’n aantrekkelijke prijzentafel vonden de loten gretig aftrek. Maar mocht je nou niet gewonnen hebben wat je graag wilde hebben en je bent van plan om toch maar aan te schaffen dan moet je dus bij onze sponsors zijn.Voor diegene die wat vergeetachtig worden. Onze sponsors zijn: Hotspot fishing in Rijpwetering. De specialist op roofvis gebied. Niet alleen voor vliegvissen maar ook voor de andere disciplines. Hengelsport Leiden. Voor alles behalve vliegvissen maar daar zijn de meeste onder ons zeker niet allergisch voor. Hengelsporthuis Henk Theunissen. Deze winkel bestaat al zo lang rond deze winkel hebben ze Leiden opgebouwd. Een winkel tot de nok gevuld met visspullen inclusief een vliegvis en bindhoek. En natuurlijk Wout van Leeuwen fishing en outdoor. Wat je van ver haalt is lekker. Voor de meesten niet naast de deur. Maar altijd noch dichter bij dan het Oostvoornse meer. En daar rijden we ook naar toe om te genieten van het weer terwijl we proberen om een forel te vangen.

Sponsors bedankt!!!

Meestal is de tombola en veiling de laatste bijeenkomst van het jaar. Maar niet dit jaar. Maandag 23 december is er nog een clubavond. een gezellige afsluiting van het jaar. Dus kom nog een keer samen met je visvrienden voordat je de komende dagen weer met je (schoon)familie zit opgescheept die van dat vissen maar niets snappen. Bij ons hoef je niet uit te leggen dat vissen helemaal niet saai is.

Wie nog geen lid is en graag eens een avond wil bijwonen is dit een ideale avond om eens te komen kijken. Stuur ons een berichtje en kom eens een avondje de sfeer proeven onder gelijkgezinden.

Groet,
Mark Pieterse

Geef een reactie