Matuka streamers binden

Afgelopen maandag zijn we weer samengekomen. Deze keer stond het binden van Matuka streamers op het programma. Mark had als voorbeeld een aantal grizzle Matuka streamers meegenomen En terwijl op het grote scherm bindfilmpjes werden vertoont van verschillende Matuka streamers kwamen bij diverse leden hun eerste streamers met de Matuka style uit de vice.

Mark vertelde dat hij met zijn grizzle Matuka streamers gebonden op haakmaat 6 al diverse vissoorten had gevangen. Vooral baars maar ook forel en zelfs kopvoorn ving hij er al mee.

De leden waarvan de vliegendozen al uitpuilen van de vliegen hielden een gezellig onderonsje, terwijl andere leden zich bekommerde om een gast die eens kwam kijken of wij wel een gezellige vereniging hebben. Omdat hij overweegt om lid te worden denk ik dat hij het wel gezellig bij ons vond.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie