Een nieuwjaarsborrel zonder toespraak.

We gingen het radicaal anders doen: geen ge-oh van het bestuur over: het afgelopen jaar, vooruitblik komend jaar, vragen om inzet van de leden, vragen om input van de leden, beste wensen, enzovoorts, enzovoorts. Een kaartje met de beste wensen op de site moet maar volstaan.


We hebben niet alleen wat weggelaten. Er zijn ook nieuwe dingen: een nieuw mooi honk, frituur, een super scherm, vriendelijke bar, (de oude was ook prima, maar dit brengt wel geld in het laatje), gedeeltelijk nieuw bestuur, oliebollen, teveel om op te noemen.

En niet te vergeten champagne (bedankt Mart!) Het COVS had de tafels feestelijk aangekleed voor kerst en oud- en nieuw.

Het mengsel van weglaten en vernieuwen beviel kennelijk wel goed. Het was een zeer geanimeerde avond. Het bleef nog lang gezellig. Jullie verslaggever ging al vroeg naar huis. Desondanks was de baromzet was prima, dus het werd kennelijk redelijk laat.
De foto’s spreken voor zich. Beste Hakkelaars, nogmaals proost op een heel nieuw jaar

Geef een antwoord