clubavond 3 december

Afgelopen clubavond stond er een algemene bindavond op het programma. Hoe anders kan zo’n avond lopen.
Oud clublid Hennie Valk kan helaas niet meer vliegvissen en besloot deze avond zijn spullen te verkopen. Gelukkig voor onze leden gunde hij de Hackleplayers de eerste keus. Wilfred onze oud voorzitter en buitengewoon veilingmeester toonde zich bereid om de spullen per opbod te veilen.

Prachtige spullen van hoge kwaliteit had Hennie meegenomen. Het was duidelijk te zien dat hij erg zuinig op zijn spullen is geweest. Dit was natuurlijk een buitenkans voor de beginners onder ons. Voor bijzonder gunstige prijzen konden zij hun voorraad aanvullen. En dat deden zij ook. En aan het einde van de avond is het Wilfred gelukt om alles aan de man te krijgen.

Hennie blij, de kopers blij en met zijn allen een gezellige avond gehad.
Hennie vond het zelfs zo gezellig dat hij weer lid is geworden , gewoon voor de gezelligheid ook al kan hij dan niet meer vissen.

Ook is deze avond de snoekbokaal uitgereikt. Dit jaar ging de bokaal naar Mark Pieterse die als enige nog na de lunch door gevist heeft. En dat betaalde zich uit.
Met een snoekje van 65cm kon hij zich dit jaar al kampioen noemen. Dat wil wel wat zeggen over de zeer moeilijke omstandigheden waaronder gesnoekt is. Kou, oostenwind en de snoek die er echt geen zin in had maakten het zeer moeilijk.

Het bestuur

Geef een antwoord