Gezellige avond

Deze diashow vereist JavaScript.

Afgelopen dinsdag was het weer zover. De laatste clubavond voor de zomervakanties. Met een opkomst van 21 leden was het een gezellige avond.
Robert verzorgde samen met Piet weer het vis bakken. Het quotum van minstens 3 Noordzee vissers moeten zij hebben ingeslagen. Zoveel vis was er. En het is allemaal nog opgegaan ook.  Menigeen zal er in de nacht nog wel spijt van hebben gehad dat hij of zij zoveel gegeten heeft. Ik wel in ieder geval.

Na jaren is er ook weer een werpwedstrijd georganiseerd. Er was een parcours uitgezet bestaande uit 9 onderdelen waarbij steeds weer op een andere manier het pluisje in een ring moest worden gepresenteerd. Voor alle deelnemers was dit behoorlijk uitdagend. Zeker ook het listige windje maakte het niet makkelijk. Uiteindelijk wist Cornelis hier de meeste punten te pakken. Ook ons enige jeugdlid Martijn had hier flink zijn best gedaan en wist met zijn geringe maar niet minder indrukwekkende ervaring evenveel punten te halen als onze veteraan Waldo.

Na het precisiewerpen volgde nog het afstand werpen. Ook hier wist Cornelis met een afstand van 44,8 meter opgeteld uit 2 worpen de winst te pakken.
Cornelis was met deze uitslag de terechte winnaar van deze werpwedstrijd en mocht dan ook de wisseltrofee in ontvangst nemen.

Met deze avond hebben we  ook afscheid genomen van ons thuishonk bij Crescendo. In het volgende seizoen komen we voor het eerst samen op onze nieuwe locatie in Leiderdorp. Dit is een prachtige locatie aan de Boomgaardlaan 20 in Leiderdorp met een hele mooie verlichte werpbaan. Hierover volgt later meer. Maar voor nu wens ik jullie een fijne zomervakantie toe en hoop ik in september weer veel (sterke) visverhalen te horen.

Fijne vakantie en tight lines,
Het bestuur.

Geef een antwoord