Outdoor Vlietlanden 2018

Deze diashow vereist JavaScript.

Een mannetje of tien en een vrouwtje. Dat was de opkomst bij de outdooravond op de Vlietlanden. Een fors fris windje was kennelijk de reden voor het wegblijven van mensen en vissen. Rene opende de score met een mooie brasem. Marjolein kon dit keer geen vis vangen waar haar dat twee avonden daarvoor nog wel gelukt was op dezelfde plek.  Hoe het voor de rest ging heb ik jammer genoeg niet bijgehouden maar het hield niet over. Maar het was wel weer een mooie avond koffie met taart met slagroom. Vervolgens kwamen het bier en het fris met worst en kaas en een mooie salade. Tsja  als het niet over vis kan gaan dan maar over eten en drinken. Maar ook volgend jaar rond deze tijd zullen we zeker weer een outdooravond hebben.

 

Geef een antwoord