De snoekdag van 25 november.

Een leuke snoekdag volgens de tradities:

  • Er wordt weinig gevangen, een paar lossers, een paar volgers en twee gevangen snoeken, met negen mensen,
  • Richard Baay wint voor de vierde keer de bokaal,
  • Het was een leuke dag met alleen maar gezellige mensen. ( ik weet niet hoe gezellig het geworden is nadat ik weg ben gegaan en de drank op tafel kwam……..)

Wat is Nederland toch mooi. En dat is het ook als het hagelt en meteen daarna de zon weer schijnt. De  plek en de catering waren prima. Waar tref je het om ’s ochtends te worden verwelkomd door de vrouw des huizes in roze peignoir? Juist, in kaasboederij het Geertje. We waren met weinig mensen maar het enthousiasme was er niet minder om.

Wilfred, bedankt voor de prima organisatie, goed weer, mooie plek, heerlijke huisgemaakte erwtensoep en Sinterklaas die langskwam en niemand in de zak heeft gestopt (er kwamen ook geen cadeaus uit). Als klap op de vuurpijl kregen we een vergunning die we op de foto moesten meenemen……. De papieren vergunningen waren zoek.

Hieronder fotos van Richard met zijn snoeken.

 

 

 

Geef een reactie