We bestaan 25 jaar op 6 mei 2018

Dat gaat groots gevierd worden op 6 mei. Wilred en Dennis én Ton van der Putten organiseren een spetterende dag. Reserveer het vast in je agenda.

In de info over de club staat het volgende:

De Leidse Vliegvisvereniging “De Hackleplayers” is op 6 mei 1993 opgericht met als doel: “het bevorderen van het vliegvissen en vliegbinden …. “. Dat doen we door het uitwisselen van kennis en ervaring. Het gaat daarbij om het vissen met de kunstvlieg en het binden van kunstvliegen. Er worden lezingen georganiseerd. Er zijn werplessen onder leiding van geoefende instructeurs. Er worden visdagen georganiseerd. Er worden avonden georganiseerd om het vliegbinden te leren. En vooral wordt er veel gepraat over vissen. (Maar veel vissers praten meer over vissen dan dat ze vissen.)

En dat doen we dus al 25 jaar.

Houd je agenda nu al vrij op die dag. Geen familie of etentje kan hier toch tussen komen?

Groet, het bestuur

Geef een reactie