Snoekdag 25 november

Vliegvissen en vliegbinden leer je bij de de Hackleplayers

 

Dame en heren, zaterdag 25 november is onze jaarlijkse snoekdag, we verzamelen om 8:30 bij boerderij het geertje voor de koffie, om 12:30 is de traditionele erwtensoep lunch. De dagvergunnigen zijn ter plekke te koop voor 5 euro, maar check eerst je eigen vispas. De  lunch is 10 euro Visboten zijn te huur voor 10 euro per dag.

Voor wie op groot water wil snoeken dit kan op de noord A, eventueel met de belly boot.

Graag voor opgeven via mail bestuur@hackleplayers.nl of op de clubavond bij wilfred. Hopelijk een mooie snoekdag in de geer polder.

Groeten het bestuur.

 

 

 

 

2 comments

Mooie locatie, niet ver van huis, lekker soepje met brood en een zeer vriendelijke bediening. De snoek had er niet erg veel zin in, maar desondanks maakte Richard B. zijn naam als snoekkoning wederom waar. Ries van harte gefeliciteerd!! Organisatie en mede snoekvissers, bedankt voor deze geslaagde dag. Volgend jaar weer??
Groetjes, René Dubbeldeman

Ik vond het een bijzonder leuke dag. Het begon allemaal wat fris en ook die hagelbui was niet lekker, maar dat hoort allemaal bij snoeken. De lunch wat erg lekker en gezellig.
Jammer dat we maar met negen Hackleplayers waren.
De dames snoeken waren niet echt los, en de vangsten waren dan ook minimaal.
Richard had twee keer een driekwart meter snoek aan zijn streamers en gaat dit jaar dus, voor de vierde keer, met de bokaal naar huis. Gefeliciteerd!
Hierbij dank aan het bestuur voor deze fijne dag.
Nick.

Geef een reactie