De opening van het seizoen 2017 – 2018

Opening seizoen 2017-2018

De laatste avond dat het licht genoeg was om op het veld te werpen? OP 12 september ging de zon om even over 8 onder en kon er van half acht tot kwart over 8 gezwaaid worden. Dat is op de 26e een half uur vroeger, dus dat worden maar 10 minuutjes of zo.

Maar toch er is nog een half uurtje gezwaaid en door aardig wat mensen. Deze eerste clubavond was op een dinsdag. Met angst en beven wachtte het bestuur de opkomst af. We dachten dat het wel eens fors minder kon zijn maar dat viel mee. Er waren weer meer dan twintig man aanwezig, nee geen vrouw dit keer

Het was een geheel ontspannen en informeel samenzijn, met andere woorden een hoop geouweneel met een hoop drankjes, met en zonder alcohol. Nootjes waren er ook, die nootjes houden we er in, de financiën staan er weer wat beter voor dan een paar jaar geleden We hebben er tenslotte een hoop nieuwe leden bij, al zijn we nog niet bij de vijftig. Kom op als dat lukt in het jubileumjaar 2018 dan hebben we dubbel feest. De plannen voor het jubileum krijgen steeds vastere vorm. En de misschien zitten we in 2018 wel in een accomodatie met viswater. Dat seizoen 2017 – 2018 wordt een goed seizoen, veel activiteiten en misschien ook wel vernieuwing met een deels vernieuwd bestuur! Kom met ideeen voor activiteiten en ledenwerving naar het bestuur. Cornelis is jullie voorgegaan door in het najaar samen met Roel een snoekdag op de Randmeren te organiseren!

Geef een reactie