Voorbereiding Clinic of gewoon leuke avond?

Rob Lut is de aanjager van de clinic. Hij heeft onze nieuwe leden die naar de clinic gaan, aan staatvergunningen geholpen. Hij oefent ze helemaal suf op de Reach Cast en de mooiste rolworpen. Én hij laat ze een paar mooie Peute vliegen maken. De andere leden hebben zich de afgelopen clubavond (25-4) vermaakt met werpen op het mooie grasveld van Crescendo. Andere leden hebben zich vermaakt aan de bindtafel en ja er waren natuurlijk ook leden die zich het meest aangetrokken voelden tot de Bar…..

Hieronder een paar foto’s  van de sfeer en links naar filmpjes over de reach cast en de rolworp en de roemruchte Peute vlieg. Staat ook in dat mooie boek van Leon Janssen

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

De reachcast

 

 

De rolworp

 

Geef een reactie