Een avondje vrij binden en OH’en

Alweer de tweede clubavond in 2017. Time flies when you’re having fun. Dus ook deze avond ging weer te snel voorbij. Rob heeft deze avond en via de mail de deelnemers aan de clinic half mei nog wat bijgepraat over zijn hulp bij het aanvragen van een Fischereischein. Ook hingen er weer een paar man aan de bar en was de loungebank gevuld met heren die lichtelijk onderuit gezakt de wereldproblemen en hun hoop voor het komende visseizoen bespraken. En toch nog een opkomst van een derde van de club ondanks de voorspelde ijzel

Het leukst waren de tafels waar beginners met hulp van gevorderden hun vliegen voor dat nieuwe seizoen aan het binden waren. Waldo heeft zijn uiterste best gedaan om twee mensen de beginselen van de Adams bij te brengen. Heel mooi hoe die vleugeltjes precies in de goede houding staan. Fijn dat je er was Waldo ondanks je bezigheden bij het Waterschap.

Drie vliegen van Kees

Een Adams volgens Erik de Noorman 

Geef een antwoord