De TOPPURRR van het jaar: de veilingmeester

Het was weer een topavond. Hilariteit, gein, ongein, mooie prijzen, mooie verkopen. Er was een grote opkomst en daardoor ook grote omzet. De inkomsten van de club komen voor bijna de helft van deze avond! Hulde voor de veilingmeester, de administrateur, de bonnenverkoop, de boekenverkoop.

 

Niemand????? Een boek!?!?!?!?!?!?!

 

De veiling en tombola zijn het hoogtepunt van het verenigingsjaar. In ieder geval een hoogtepunt naast de visdagen. Bij de veiling hebben nieuwe leden de mogelijkheid om hun spullen aan te vullen, oude leden raken overtollige hengels en  bindmateriaal kwijt. Alles tegen schappelijke prijzen en een percentage voor de club. Je zal maar zo’n mooie hengel kunnen kopen voor een paar tientjes als je net begint.

Er zijn ook veel spullen ingebracht door onze sponsors.  Die kwamen zowel in de verkoop als in de tombola terecht.  Sommige prijzen vielen zodanig in de smaak dat Sjors en Fred er mee werden verwend…… En ja dat Ruud die bril en dat vliegvisvest niet wilde dat snapte niemand …….

De sponsors hebben zeer hun best gedaan en we hebben ook nieuwe sponsoren aangeboord: Wout van Leeuwen; v.d Niet en hengelsport Leiden. Zie onze nieuwe sponsorpagina.

Geniet allemaal van een fijne kerst en een goede jaarwisseling. Tot in het nieuwe jaar!

1 comment

Het was inderdaad een geweldig leuke avond. Veel dank gaat uit naar veilingmeester Wilfred, administrateur Roel en fotograaf/verslaggever Rolf. Hulde!

Rob

Geef een reactie