De strijd om de SNOEKBOKAAL

Afgelopen zaterdag verzamelden zich rond 9:00 u zestien Hackleplayers in het enorm gezellige ‘Tulip Inn’ om wat koffie en gebak naar binnen te werken alvorens de strijd zou losbarsten. De spanning was te snijden. Over uitrusting en tactiek hield iedereen de kaken stevig op elkaar.

Terwijl Roel en bokaalhouder Mark hun bootjes aan het opblazen waren zochten de anderen een goed heenkomen aan de boorden van de Dwarswatering. De zon scheen, er was nauwelijks wind, en dus was het heel goed uit te houden. Voor de snoeken was het zeker nog te koud, of te vroeg, of te  licht, want er viel niet veel te melden wat betreft activiteit. De bootsmannetjes vingen allebei een snoek, aan de oever werd er een volger en een losser gesignaleerd, en dat was het dan wel zo ongeveer.

img_3206

Na de snert, die warm en niet duur was, gingen de meesten toch op zoek naar ander water. Piet ving z’n eerste snoek aan de vliegenhengel, Robert had er ook een. Roel ving er nog twee bij.

Dat de Dwarswatering grote snoeken herbergt was wel bekend en gelukkig wist Petar zo’n trage kolos te verleiden haar tandjes in zijn EP streamer te zetten: 98 cm!!

fullsizerender

De nazit werd nog aardig bezocht naar Hackleplayermaatstaven. Het werd steeds gezelliger, de bitterballen en vlammetjes vlogen je om de oren en Mark moest met lichte tegenzin zijn bokaal afstaan aan de terechte winnaar van vandaag: Petar!

fullsizerender

We hebben er met z’n allen toch weer een hele mooie dag van gemaakt. Volgend jaar weer, wie weet waar??

 

1 comment

Het was inderdaad een gezellige dag en een grote opkomst.
Bedankt Rob en Roel voor de organisatie en natuurlijk Petar gefeliciteerd met zo’n prachtige dame.
Groet, Nick

Geef een reactie