Vis eten en spullen kopen

DSC_4466

Weer een prima opkomst, meer dan twintig man. Twee mensen hebben het maandag 20 juni erg druk gehad, Robert met visbakken en Wilfred (zonder i) met veilingmeesteren. Ja ja een nieuw werkwoord!

DSC_4455

Robert had heerlijke kibbeling meegenomen en een party tent en een gasstel met frituurbak en een bak met ravigotte saus en een (voor)beeldige assistente en een forse dorst.

Nadat de mensen eerst buiten lekker hadden staan eten werd de vis aan tafel gebracht. Echt een service gerichte jongen die Katwijker haringvreter. Gelukkig heeft barman Rob hem, voor een extra portie vis, goed van bier voorzien.

DSC_4461

Die vis moest naar binnen gebracht worden omdat een oud lid zijn hengels en andere vliegvisspullen ter veiling bracht. Tot zijn mazzel hebben wij een uitstekende veilingmeester: onze voorzitter Wilfred. Je zou zweren dat hij ook nog wel eens tweedehands autos heeft verkocht. Die man kan verkopen! De verkoperHaquebard heeft ook het klapstuk van de veiling (een smuggler) van Hardy, net na de veiling, nog verkocht aan Ton voor een mooie prijs. En diverse zaken werden door de heer Haquebard geschonken aan de club. Hulde!

DSC_4457

Aan het eind van de avond heeft het bestuur zich gebogen over het programma van het komend seizoen en heeft iedereen iedereen een goede vakantie gewenst met goede vangsten.

Tot in september

 

 

Geef een reactie