IMG_3165

Het is lang geleden dat we een outdooravond hadden met zulk prachtweer als vanavond. Dat was aan twee zaken heel goed te merken: ten eerste was het nu overal gezellig druk, groepjes mensen bij elkaar op de strandjes, rokende bbq’s, niet-rokende wandelaars,  en ten tweede hadden we een recordopkomst van maar liefst  twintig Hackleplayers.

IMG_3168

Er werd heel druk gevist en geworpen, de vangsten vielen wat tegen, zoals zo vaak, maar echt beroerd was het niet.

IMG_3167

Veel leden hadden van alles uit de kast gehaald: bieren, wijnen, heerlijke gerookte zalm, kaas, kwarktaarten afgeblust met slagroom, huzaren- en andere salades, bagels en nog veel meer..

IMG_3169

Kortom, een zeer geslaagde avond.

 

IMG_3166

2 comments

Mail Hackleplayers

En natuurlijk alle leden bedankt die heerlijke hapjes en dranken aanvoerden en alle leden die gezellig aanwezig waren.

Heren van het bestuur hartelijk bedankt voor deze bijzonder leuke avond. Vangsten waren helaas minimaal, maar de gezelligheid was top. De laatsten vertrokken pas om elf uur toen alle drankjes, hapjes, salades, taarten enz op waren.

Geef een reactie