In de zomervakantie van 2015 was er aan de Tarn in Frankrijk een Franse jongen die ook vliegvist. Ik had hem in 2013 daar ook al eens ontmoet, hij was toen net begonnen met vliegvissen. Hij had destijds van mij wat foto’s en filmpjes gemaakt die ik op een CD van hem binnen kreeg. Vertelde hem dat ik de laatste jaren veel van uit een kano vis.

Hij wilde wel eens zien hoe ik dat deed, dus hij peddelen en ik vliegvissen. Ook hier heeft hij een aantal filmpjes van gemaakt. Door omstandigheden was hij er nog niet toe gekomen om ze op te sturen. Eindelijk begin maart kreeg ik ze toegestuurd en heb er een montage van gemaakt.

Kees Hagoort

2 comments

Wat een ontzettend leuk filmpje. Heel veel succes in de Tarn dit jaar.

Leuk filmpje hoor Kees. Ook de enthousiaste reacties van de filmende man achterin de kano zijn erg leuk. vooral wanneer je als laatste nog een truite weet te bemachtigen.

groet,
Mark

Geef een reactie