De matuka mellow yellow streamer

De Mellow Yellow

De Mellow Yellow

Korfbalkantines zijn overal goed voor…. En zeker ook voor de clubavonden van de hackleplayers. Een mengeling van cafe waar de (grote) vangsten besproken worden en de meer serieuze zaken zoals het binden van de streamers voor de snoekdag van de 21e.

En weer was het goed bezocht. Welke club heeft bijna elke avond een opkomst van de helft van de leden?

De eerste streamer die gebonden werd was de mellow yellow een streamer in Matuka Style die Wim Alphenaar ooit bedacht.  Onze voorzitter Wilfred heeft voor vier man mert verve twee mooie streamers voorgebonden, simpele effectieve streamers. Aan de bar werd ge-OH-d en een nieuw lid werd voorbereid op wat komen gaat op de snoekdag. Kortom voor vliegvissen zit je goed bij de Hackleplayers.

 

 

Geef een reactie