Afsluiting seizoen, BBQ en demonstratie door Sepp Fuchs en Bas de Bruijn.

 

DSC_2499

Een prachtige afsluiting van het seizoen met een BBQ (dank van het bestuur voor Ton, Roel en Rolf), regen, en een pas de deux van Sepp Fuchs en Bas de Bruijn. Want ballet was het dat de beide heren lieten zien.

De BBQ werd iets minder bezocht dan de demo. Zo’n 15 man deden zich tegoed aan saté(saus) en Bami en Nassi. Crescendo schreef dubbele cijfers. Na het eerste rondje van het bestuur ging het bier goed rond bij de saté.

DSC_2509

 

DSC_2511

 

DSC_2510

Tijdens de demo liep het echt goed vol en waren er meer dan 25 man die het ballet van Sepp en Bas kwamen bekijken. En ballet was het, eerst een waterballet waardoor de demo een kwartiertje werd gestaakt en vervolgens demonstraties van verschillende worpen, synchroonwerpen en afstanswerpen. Dat synchroonwerpen zou een nieuwe olympische sport moeten worden, in badpak ziet het er waarschijnlijk net zo mooi uit als schoonspringen….

DSC_2519

Toen ik zo een tijdje had zitten kijken naar het gemak waarmee beide heren werpen, de preciesie, de afstanden, boogworpen naar links en naar rechts, switchcast, backhandworp en … en … toen dacht ik, ik geef het op, ik koop weer een paar vlokdobbertjes en die forellen kunnen de ….. krijgen.

DSC_2534

Maar ja nu ik de foto’s en de filmpjes zie denk ik weer misschien kan ik toch wel beter leren werpen dan ik nu doe. IK GA ELKE WEEK DRIE keer oefenen met ingang van volgende maand……..

Na de demonstratie hebben Sepp en Bas ook nog een geschaafd aan de techniek van een aantal mensen en heel veel tips gegeven. Sepp liet ook nog even zien dat je een vliegenlijn kunt werpen uit de hand zonder hengel….

DSC_2516

Iedereen een hele goede vakantie gewenst, goede vangst in binnen/ en buitenland en tot in het nieuwe seizoen. De eerste clubavond is 7 september en neem dan allemaal een #7 mee en mooie verhalen.

 

 

 

1 comment

En met deze wil ik graag het bestuur bedanken voor het afgelopen seizoen. Veel activiteiten, veel gezelligheid, nieuwe leden en natuurlijk gevist!
De afsluiting met Bas en Sepp was natuurlijk weer zeer leerzaam, maar ook de BBQ was uitstekend. Ton, Roel en Rolf mijn complimenten voor al dat lekkers.
Groet
Nick

Geef een antwoord