Hapje, Drankje en vissen op de Vlietlanden

Het was weer reuze gezellig afgelopen maandagavond met de Hackleplayers op de Vlietlanden.

Toegegeven het was wat fris voor de 15 vissers maar de koffie met de heerlijke kwarktaart, van Robert z’n dochter, maakte veel goed.

Begin van de avond werden er nog een paar Brasems en Voorns gevangen, maar naar mate de groep luidruchtiger werd bleven de visjes lekker onder water. Onze voorzitter haalde bij de eerste worp een prachtige slijmjurk naar boven, en dat moest iedereen weten natuurlijk. Daarna hij ook niets meer. Zelfs Roel lukte het ook niet met zijn grote paarse streamer.

Er werd fanatiek gevist en lekker bijgepraat met een drankje en een plankje kaas.

Om een uur of tien, toen het toch wel erg koud werd en de wijnflessen leeg waren, stapten de meesten op. Op dat moment werd er een school Windes gesignaleerd. De drie nog opgetuigde flyrods werden meteen gelanceerd, maar helaas zat het ons niet meer mee.

Op weg terug naar de parkeerplaats lagen de dames Brasem, zoals altijd als het begint te schemeren, met hun staartjes ons uit te zwaaien.

Wilfred en Roel bedankt voor een leuke avond.

Geef een antwoord