11 mei precisiewerpen en vliegvissen in het buitenland

 

Op een mooie beetje koude en winderige avond in mei kwamen er weer ruim 20 vliegvisgekken opdraven bij het het korfbalveld.

 

unnamed

Een beetje getikt moet je natuurlijk wel zijn om op een grasveld met een hengel te gaan zwaaien.

unnamed (5)

 

Nieuwe leden kregen “les”. Oude leden lazen elkaar de les over het nou eigenlijk moet en anderen kwamen voor de gezelligheid en een biertje.

 

unnamed (3)

Het bleef niet bij het werpen op het gras. De rest ging over vliegvissen in het buitenland. Kees Hagoort deed verslag van zijn vis avonturen in de Ardennen. Daarvan komt binnenkort een verslagje op de site. Dat geldt ook voor Wilfried met zijn verhaal over Denemarken. En HULDE: Rob heeft zijn informatie over Duitsland gevat in de vorm van een boekbespreking en al op de site gezet . Rob bedankt.

Wat betreft de staatsvergunning voor Duitsland, die kan je het beste in Gerolstein (in ieder geval in Rheinland Pfalz) kopen daar kun je hem voor 5 jaar aanschaffen. In andere deelstaten is dat soms maar voor drie maanden voor buitenlanders. Kijk voor de laatste info op de pagina over het Fischereischein.

 

 

 

Geef een antwoord