Natte vliegen

Gisteravond, 2 maart, hebben we natte vliegen gebonden. Ron, Waldo en Wilfred trokken hun trukendozen open en hebben weer veel van hun kennis doorgegeven aan onze nieuwkomers. Ook de meer ervaren binders volgden de gebeurtenissen op de voet, al was het dan zonder vice. Wederom een behoorlijk bezochte en gezellige avond met twee gasten die mogelijk ook lid worden.

IMG_2863 IMG_2865

 

Over twee weken hebben we een interessante avond met Hyppo Wanders. Nader bericht volgt.

 

Op de Algemene Ledenvergadering van twee weken geleden hebben we Eelco de Graaff bedankt voor zijn inzet gedurende een aardig aantal jaren. Hij was volkomen verrast door de heerlijke fles whisky die hij kreeg aangeboden door onze voorzitter.

Rolf Zoutendijk die al langer actief was achter de schermen als ICT’er, volgt Eelco op als vice-voorzitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments

Ik vond het een zeer gezellige avond begin me al meer thuis te voelen in het clubje.

Hulde voor weer een mooie avond en een bericht op de site

Geef een reactie