Hardy avond druk bezocht

 

image

Joop en Ron hadden beslist niet te klagen over belangstelling voor hun fantastische Hardy artikelen. Prachtige hengels in vele soorten en maten,  reels uit verschillende tijdperken, gaffs, tailers, brochures van Hardy, vliegendozen, netten, je kunt het zo vreemd niet bedenken of het was aanwezig.

image

Tussen de bedrijven door konden we genieten van een goed gemaakte film over de geschiedenis van de firma,  “The Lost World of Mister Hardy”. Mooie, af en toe werkelijk antieke,  beelden gaven een idee van het reilen en zeilen van Hardy in de loop van de tijd. De fabriek, de winkel, de werpshows, het vissen, vliegbinden met en zonder vise,  en nog veel meer.

image

Met een aanwezigheid van ruim tweederde van de leden hadden we weer een goed bezochte en gezellige avond.

Onze Hardy boys kregen van voorzitter Wilfred nog een lekker flesje aangeboden, en dat was terecht. Bedankt, jongens!!

3 comments

Ron en Joop, met al die mooie Hardy spullen uitgestald brachten jullie ons weer terug naar de tijd dat liefde voor het vak en vakmanschap nog iets vanzelfsprekend waren. Helaas op veel gebieden vervlogen tijden. Hartelijk dank voor deze “walk down memory lane”
René D.

Goed werk, een leuk bericht en een mooie avond!!! Groet vanuit Italië.

Mooie presentatie Ron en Joop!
Zeer indrukwekkend, niet alleen de film maar vooral jullie verzameling vlieghengels, reels en al die andere Hardy dingen. Wat een prachtige spullen.
Duidelijk liefhebbers van nostalgie in onze sport.
Nogmaals bedankt.
Nick

Geef een reactie