Nieuwjaarsbijeenkomst Hackleplayers

nieuwjaasrvis

De eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar was weer druk bezocht. Meer dan twintig mensen, oude én nieuwe leden. Actieve club! Een vlammende toespraak van Rob Lut, onze secretaris,  met behartigenswaardige opmerkingen overhet levendiger maken van onze club. Daarna het eerste deel van de film underwaterworld of trout, die was heel mooi. Veel mooie shots van azende forellen. Tips naar aanleiding van de film:

  • Vis ook in laag water, niet alleen in de diepe pools. Ook daar staat veel vis, maar dan moet je wel nog meer in de dekking blijven. Het stuk dat vis dan boven water kan zien is groter dan bij diepliggende vis.
  • Vis staat ook vaak in een “keertje” op de bodem. Dan staat de vis dus met zijn kop stroomafwaarts. Het is dus helemaal niet zo gek om ook stroomafwaarts te vissen.
  • Bevis secuur een heel water en niet alleen maar de bekende plekken.

Er werden ook een paar principe afspraken gemaakt om met nieuwe leden te gaan vissen. Kijk dat is de bedoeling van zo’n club.

Tot 19 januari op onze vrije bindavond!

1 comment

Dag Allemaal,
Ik vond het een leuke avond.
ik begin mij al thuis te voelen bij de club, gezellig mensen jong en oud geweldig gewoon.
Ik zou het erg leuk vinden als nieuweling om een paar keer mee te gaan vissen ik moet de boel nog verkennen het is dan ook geen Alkmaar waar ik wel alle wateren ken die je heerlijk kan bevissen en ik geloof van horen zeggen dat dit ook zo is rondom leiden en het polder gebied.
En ik zou mij graag willen aanmelden mochten er mensen dit jaar richting Duitsland gaan.
Ik zelf heb goede ervaringen met het hotel in Gerolstein en het viswater ook voor de beginner zeker een aanrader om daar een keer te gaan vissen.

Groetjes.
Petar.

Geef een reactie