Afsluiting van het jaar!

Afgelopen maandag was de jaarlijkse afsluiting van het jaar, dit betekent dus veiling en tombola! Vanaf 19:00 druppelden ougedienden en enkele nieuwe leden langzaamaan binnen. Bij binnenkomst werden gelijk de te veilen artikelen even aan de `tand` gevoeld!

CAM00059

 

Vanaf 20:00 trapte Wilfred de veiling af, en hoe!! De meeste artikelen gingen weg, van bodemprijzen tot echte biedingen over en weer waar ze bij discovery channel jaloers op zijn! De veilingmeester wist er wel raad mee!

CAM00066

Na een kleine pauze met heerlijke kaasblokjes, worst en nootjes (rond gebracht door onze gastheer  van de avond: Arno, bedankt hiervoor!) Ging de veiling vrolijk verder. Nadat zon beetje alle spullen zijn verkocht en na wederom een rondje lekkere snacks volgde de trekking van de tombola.

Wat een feest, bijna iedereen prijs! Van bucktails tot handschoenen en schepnetten gingen de tombola uit! Rond 22:30 kon iedereen elkaar vast fijne dagen wensen en bepakt met de gekochte en gewonnen spullen huiswaarts keren.

Alle leden bedankt voor de inzet en de bijdrage voor de club, ofwel via de veiling ofwel via loten uit de tombola! De opbrengst voor de club bedraagt circa €500,-! Specifiek een bedankje voor Nick, die als taxateur aanwezig was en de administratie onder controle had!

 

CAM00063

Tot slot, en zeker niet onbelangrijk, willen wij de sponsoren van deze avond bedanken voor hun gulle giften:
Hotspot fishing (www.hotspotfishing.nl)
FDF Flies for Fishing (fdf.flies.tripod.com)
Martin hengelsport (www.martinhengelsport.nl)
Peeters hengelsport (www.peetershengelsport.nl)

Fijne kerstdagen, de beste (vis)wensen voor het nieuwe jaar en tot de volgende bijenkomst op maandag 5 januari!!

1 comment

Een goede avond en een leuk verhaal!

Geef een reactie