Verbod op vissen en jagen?

Paul Bouwmeester is visser en is de oprichter van de website JachtArgumenten.nl. In een artikel op karperwereld geeft hij zijn visie op de potentiële invloed van de dierenactivisten op de sportvisserij op de lange termijn.

 

paul-bouwmeester-sportvisrechten

 

Ik heb niets tegen deze rovers, het moeten er alleen niet teveel zijn….

 

Het begin van het artikel luidt als volgt

DE DIERENLOBBY HEEFT EEN LANGE ADEM

Naar aanleiding van het artikel van Michiel Pilaar “Handen af van onze sportvisrechten” wil ik alle sportvissers waarschuwen voor het gevaar van de PvdD (Partij voor de Dieren) en de dierenlobby in het algemeen. Natuurlijk zal het hun op korte termijn niet lukken het sportvissen te verbieden. Maar vergis je niet. De dierenfundamentalisten zullen het tientallen jaren volhouden en ook als ze uiteindelijk niet hun zin zullen krijgen, zullen ze wel voor een heleboel narigheid zorgen. In één ding zijn ze namelijk goed: in het bespelen van de publieke opinie – en dus ook van de politiek – met alle mogelijke middelen en vooral stemmingmakerij.

Het volledige artikel vindt je op karperwereld

 

 

Geef een reactie