Activiteitenkalender

sep
10
ma
Opening nieuwe seizoen hackleplayers en eennieuwe locatie
sep 10 @ 19:00 – 23:00

De eerste avond in ons nieuwe onderkomen heeft een feestlijk tintje. Weliswaar een amerikaans feestelijk tintje maar toch. Een rondje “van de zaak ” en een toast horen er ook bij.

Kom kijken naar ons nieuwe honk met alle AV mogelijkheden!

 

sep
24
ma
Twisted leaders en Vissen op kleine rivieren
sep 24 @ 20:00 – 23:00

Deze avond komen Theo van de Pol en Rudy van Duynhoven. Twee zeer ervaren vliegvissers. Theo komt laten zien wat hij megt zijun “leaderplank” maakt. Kijk maar op twisteleaders.nl. Als toetje showt hij ook zijn “spin”stangetjes.

Rudy van Duijnhoven is een ervaren reportagefotograaf die in diverse vliegvisbladen prubliceert. Zie bijvoorbeeld het artikel in de “Vliegvisser” van de VNV daarover. De fotos daarvan zijn ook te bekijken in de digitale vliegvisser.

okt
8
ma
Andre Miegies over GROTE baars
okt 8 @ 20:00 – 23:00
okt
22
ma
Wilfred over CDC
okt 22 @ 20:00 – 23:00
nov
5
ma
Streamers binden
nov 5 @ 20:00 – 23:00
nov
19
ma
Geen clubavond, zaterdag wel snoekdag, klik op zaterdag voor progr. Meld je aan bij secretaris@hackleplayers.nl
nov 19 @ 20:00 – 20:30
nov
24
za
Snoekdag
nov 24 hele dag

Op snoek vissen met de De Hackleplayers

zaterdag 24 november staat de jaarlijkse snoekdag weer op de planning! Ditmaal gaan we de polders bij Zoeterwoude weer in om wat groenjassen te vangen. Hieronder de informatie:

Locatie: Het Geertje
Geerweg 7
2381LT Zoeterwoude

08:30 verzamelen en koffie
vissen
12:30 Lunch met erwtensoep (of wat anders)
vissen
15:30 afsluitende borrel en prijsuitreiking

Laat ons voor aanstaande woensdag weten dat je mee gaat en of je een dagvergunning nodig hebt (zie de visplanner of het boekje van de vispas) dan kunnen we dit tijdig doorgeven. stuur je aanmelding aan: secretaris@hackleplayers.nl

LET OP!
aanstaande maandag 19 november is GEEN clubavond!
De volgende clubavond is maandag 3 december

Groeten het bestuur

*Prijsuitreiking: Degene die het meeste aantal met de vliegenhengel gevangen snoeken vangt in het dagvergunningwater is de winnaar. Bij een gelijk aantal is de totale lengte doorslaggevend.
Opmerking: De eerste kop koffie en de dagvergunning zijn op kosten van de club. de overige consumpties zijn op eigen kosten

 

dec
3
ma
Een veiling !?! En vrij binden
dec 3 @ 20:00 – 23:00
dec
15
za
Snoekdag groot water
dec 15 hele dag
Een dag om vanuit de bellyboot achter grote snoekdames aan te gaan!
Hierbij de informatie! Helaas is het niet mogelijk een bootje te huren ter plekke in deze wintermaanden. Dus deze snoekdag is voor de bellyboot liefhebbers opgezet!
verzamellocatie: Bremerbegrdijk te Biddinghuizen, ter hoogte van Restaurant De Klink (Veluwemeer)
tijdstip: start 09:00. We vissen op de eerste locatie 2-3 uur, daarna eten we op locatie even wat en gaan we naar een andere plek in/rondom een haven. Afhankelijk van de vangsten zullen we tegen 16:00 inpakken en weer vertrekken naar huis.
vismethode: we vissen vanuit de bellyboot de taluds van de vaaargeul af en ‘s middags gaan we nog een haven in.
hoe en wat qua materiaal:
  • Bellyboat, liefst met dieptemeter. Indien je geen dieptemeter heb, kan je altijd bij iemand in de buurt vissen die er wel 1 heeft.
  • Waadpak en flippers
  • min #7/8 hengel voorzien van sink(tip)lijn – di3 of di5 of soortgelijk.
  • Reel: alles is mogelijk, je hebt geen uiterst goede slip o.i.d. nodig.
  • Leader: circa 1 m (>40/00 nylon) met daaronder een bijtvaste onderlijn (staal, titanium of fluorcarbon 80/00)
  • Streamers: wat groter formaat streamer (> 20 cm) is gewenst in dergelijk groot water i.v.m. zichtbaarheid. Maar kleiner volstaat ook. Ik heb er nog wel wat te leen indien nodig.
  • Ik zelf vis  met een #10 i.v.m. grote streamers en haak zetten, voorzien van een simpele kunststof reel met di3/5 lijn en een leader van nylon 50/00 en daaronder een fluorocarbon onderlijn 80/00 met daaraan een clip waar de streamer aan kan worden gehangen.

Eten en drinken: Koffie zal je zelf moeten verzorgen. Voor de lunch zal ik broodjes met knakworst regelen en wat dranken. Overig eten en drinken dien je zelf te verzorgen. 

Meld je aan voor as woensdag, zodat ik weet met hoeveel man we rekening moeten houden! Dan zal ik nog contact opnemen mbt combinatie van vervoer, ook als je geen vervoer hebt, kunnen we uiteraard wel wat regelen!
dec
17
ma
Veiling en eindejaar
dec 17 @ 20:00 – 23:00

Onze jaarlijkse afsluiter met de bekende veiling en tombola. We hebben Wilfred weer bereid gevonden om de veiling te leiden. Dat wordt dus bij voorbaat al een avond vol entertainment.

De spullen voor de tombola zijn weer door onze sponsors ter beschikking gesteld. Onze dank aan de Hotspot, Wout van Leeuwen, Hengelsport Leiden en FDF.

Helaas stopt FDF ermee en is dit de laatste keer dat wij door FDF gesponsord zijn.
FDF bedankt voor alle jaren.

Wil je zelf iets laten veilen, neem je spullen mee en bedenk alvast wat je minimum bedrag is wat het moet opbrengen. Maak ook een lijstje van je spullen. Dat is handig voor de administratie en de financiële afhandeling. Laat je iets veilen kom dan op tijd zodat we ruim de gelegenheid hebben om alles in te voeren.

De deur is open vanaf 7 uur en we starten om 8 uur.

Kom vrijblijvend langs